Заем до заплата

Какво представлява заемът до заплата?

Заем до заплатаЗаемът до заплата е вид бърз кредит, чието предназначение е да покрие моментни нужди или задължения. Този заем е от голяма помощ за потребители, които трябва да направят спешни или жизненоважни плащания и не могат да си позволят да чакат до получаването на следващата заплата. За да извлечете максимална полза от заемите до заплата и да не се сблъсквате с никакви проблеми при връщането им обаче, трябва да знаете всичко за тяхната същност и механизъм. В следващите редове ще изведем накратко главните особености на заемите до заплата, а накрая ще научите и защо вземането на такъв от Кредит Инс е най-добрата опция за вас.

Заем до заплата – особености и характеристики

Заем до заплатаОсобеностите, отличаващи заемите до заплата като отделен вид кредит, могат да бъдат разпределени в няколко аспекта. Това са размерът на вземаните суми, условията и сроковете за изплащането им, дължимите лихви, както и типовете разходи, за чието покриване е възможно да се използва самият заем до заплата. Ето малко повече информация за всеки един от споменатите аспекти на заемите до заплата:

  • заем до заплата: малки суми – една от най-важните характеристики на заемите до заплата е, че са свързани с отпускането на сравнително малки по своя размер суми пари. Това е особено значително преимущество за хората, които имат нужда просто да покрият текущите си разходи до получаване на следващия паричен превод от работодателя. Сега чрез заемите до заплата те могат да си набавят необходимите средства бързо и лесно, без да прибягват до големи банкови кредити, чието изплащане обикновено отнема години.
  • заем до заплата: предназначение – малките суми на практика определят и основните предназначения на заемите до заплата. Те са създадени с цел да се помогне на потребителя да се справи с текущи плащания или пък да бъде способен да реагира при наличие на извънредни ситуации (напр. здравословни проблеми и свързаните с тях разходи). В никакъв случай обаче заемите до заплата не могат да се използват за извършване на големи покупки (на нов дом или кола) или пък за реализиране на значителни по своя мащаб бизнес проекти.
  • заем до заплата: небанкови институции – ако ви е нужен заем до заплата, със сигурност трябва да се обърнете към небанкови институции, или т.нар. фирми за бързи кредити. Едва ли има банка, която ще се занимава с вас, в случай, че искате да изтеглите кредит от порядъка на 300 – 400 лева.
  • заем до заплата: кратки срокове за одобрение – характеристика на заемите до заплата, поради която те са предпочитан вариант за все повече потребители в днешно време. Кандидатстването за заем до заплата не включва стандартните банкови процедури, свързани с попълване на купища документи и отегчително чакане по гишета. В повечето случай за кандидатстването за заем до заплата ще ви трябва единствено лична карта и евентуално трудов договор. Одобрението и получаването на желаната сума пари е възможно да стане дори в рамките на броени часове.
  • заем до заплата: условия за изплащане – сроковете за връщане на подобни заеми са кратки, тъй като съответните суми са малки и се предполага, че следващите ви заплати ще са достатъчни, за да ги покриете. В случай, че възникнат някакви затруднения обаче, винаги можете да договорите удължаване на тези срокове и рефинансиране на заема до заплата. Обикновено лихвите по заемите до заплата са леко по-високи в сравнение с тези при стандартните банкови кредити. Причина за това е по-големият риск, поеман от съответните небанкови институции при отпускане на заем до заплата в кратки срокове и със снижени критери за одобрение. Така или иначе обаче поради малките суми, с които са свързани заемите до заплата, лихвите не са особено тежки за финансите на самия потребител.

Защо да изберете заем до заплата от Кредит Инс?

Заем до заплатаКредит Инс е финансова институция, която от години оперира на пазара на бързи кредити. Предоставяме услугата „заем до заплата“ с цел да отговорим по най-добрия начин на нуждите на нашите клиенти от покриване на текущи или неочаквано възникнали разходи. Ето какви преимущества ще ви донесе вземането на заем до заплата именно от Кредит Инс:

  1. Коректност - в сферата на бързите кредити и заемите до заплата коректността е особено важно качество, което спомага за изграждането на надеждно и ползотворно и за двете страни партньорство. Точно такова партньорство ви предлагамие ние от Кредит Инс. При нас със сигурност няма да се сблъскате със скрити такси и комисионни, както и други несъответствия между написаното в договора и предоставяната услуга „заем до заплата“. Освен това взетият от вас заем до заплата може да бъде погасен по-рано, като лихвата ви ще бъде преизчислена само за периода, в който сте използвали заема до заплата.
  2. Удобство – процедурата по кандидатстване за заем до заплата от Кредит Инс протича по механизъм, съобразен с удобството и комфорта на клиента. Тази процедура може да бъде извършена изцяло онлайн, без въобще да е необходимо да се разкарвате до наш офис. Всичко, което трябва да направите, е да изберете сумата на бързия заем до заплата и сроковете за изплащането му, след което да натиснете бутона „Вземи кредит сега“. Ще бъдете пренасочени към формата за кандидатстване, където да въведете личните си данни заедно с актуален имейл адрес. В срок до 20 минути след потвърждаването на съответните данни, ще получите одобрение или отказ за желания заем до заплата. В случай, че сте одобрен, предстои да ви изпратим линк с Договор за кредит. Ако този договор ви удовлетворява, просто ни изпратете своето съгласие и ще получите парите си по най-бързия начин.
  3. Добро отношение – ние от Кредит Инс ценим много своите лоялни клиенти и винаги се стремим да им предоставяме добро и приятелско отношение, както и допълнителни ползи и придобивки. Тези, които повече от веднъж са се доверили на Кредит Инс относно вземането на заем до заплата, ще получат специални отстъпки и промоции. Отстъпки и промоции, увеличаващи се още повече с всеки следващ взет заем до заплата.
  4. Подаване на ръка – и не на последно място, можете напълно да разчитате на нас да ви подадем ръка при нужда. Не се колебайте да се свържете със служителите ни в случай на извънредна ситуация или внезапно възникнали затруднения в изплащането на заема до заплата. Те ще подходят към вас с разбиране и ще ви предложат алтернативен вариант за избягване просрочването на заема до заплата. Възможно е дори за конкретния месец да платите единствено дължимата лихва, а договорът ви за останалата сума от заема до заплата да бъде подновен за нов едномесечен период при същите условия.

Заем до заплата Заем до заплатаДоверете се на Кредит Инс и ще получите не само услуга „заем до заплата“, отговаряща напълно на вашите нужди и предпочитания, но и коректност, разбиране и отношение като към добър приятел и бизнес партньор.

Какво представлява заемът до заплата?
Заем до заплата – особености и характеристики
Защо да изберете заем до заплата от Кредит Инс?

СУМА
200
лева
СРОК
3
месеци
ГПР:
49.7%
Месечна вноска:
72.67 лв.
Сума за връщане:
218 лв.
Дата на връщане:
27.4.2018 г.
вземи кредит сега