Бързи заеми

За бързите заеми

Бързи заеми 1 През последните години бързите заеми се превърнаха в най-популярното и често прилагано решение при спешна нужда от пари. И това не е никак случайно. Може да се каже, че те са идеалният финансов инструмент, когато става въпрос за покриване на текущи и неочаквано възникнали разходи и плащания. Предимствата на бързите заеми са много и разнообразни. Започвайки от изключително опростената процедура по кандидатстване и стигайки до възможността за своевременното им усвояване от клиента. Бързите заеми са единственото спасение за редица хора, изпаднали в трудна от финансова гледна точка ситуация, както и отлична възможност за реализиране на желаните инвестиции или закупуване на дълготрайни материални активи.

Защо да изберете бързите заеми от Кредит Инс?

Бързи заеми 2 Бързите заеми от Кредит Инс са изключително изгодни за потребителите поради няколко важни поричини. На първо място, това е коректността на компанията във всички аспекти от процеса по предоставяне на бърз заем – превод на парите, такси и комисионни, възможности за рефинансиране. В допълнение, Кредит Инс ви осигурява улеснена и достъпна процедура по кандидатстване, както и атрактивни условия по самия кредит. Ето защо е във ваша полза да изберете Кредит Инс, когато става въпрос за бързи заеми:

  1. Улеснена процедура по кандидатстване – процедурата по кандидатстване за бърз заем от Кредит Инс е изключително улеснена и насочена към възможно най-бързото получаване на съответните парични средства от клиента. Цялата процедура се извършва онлайн, като не се налага използване на посредници или пък представяне на куп различни документи. Само 15 минути след нейното приключване и съответно подписване на договора вече ще можете да си вземете парите от най-близкия до вас офис на ИЗИПЕЙ АД.
  2. Коректно отношение – както вече казахме, за Кредит Инс коректните взаимоотношения с всички клиенти са от първостепенно значение. В този смисъл забравете напълно притесненията си от възникване на допълнителни скрити такси и комисионни след вземане на бързия заем. Освен това, при желание от страна на клиента, съществува възможност за предсрочно погасяване на бързия заем. Като в такива случаи лихвата по бързия заем се преизчислява само за периода, в който той е ползван от потребителя.
  3. Опция за рефинансиране – и не на последно място, при възникване на затруднения с изплащането на бързия заем, на клиента ще бъде предложен алтернативен вариант за избягване на неговото просрочване. Така че в подобни ситуации не се колебайте веднага да се свържете с нашите сътрудници. При основателни причини е възможно дори да внесете единствено дължимата за месеца лихва, а договорът ви за останалата сума от бързия заем да бъде подновен за нов едномесечен период при същите условия.

Бързите заеми от Кредит Инс – правилният избор за вас

Бързи заеми 3 Доверете се на Кредит Инс и се възползвайте от нашите предложения за бързи заеми. В замяна ще получите атрактивни условия, почтеност и коректност, както и приятелско отношение и разбиране при възникнали проблеми и извънредни ситуации.

Бързи заеми

За бързите заеми

Защо да изберете бързите заеми от Кредит Инс?

Бързите заеми от Кредит Инс – правилният избор за вас

СУМА
200
лева
СРОК
3
месеци
ГПР:
49.7%
Месечна вноска:
72.67 лв.
Сума за връщане:
218 лв.
Дата на връщане:
26.4.2018 г.
вземи кредит сега