Бързи кредити

Всеки наш лоялен клиент, възползвал се от един от трите предлагани от нас продукта се ползва с предимство при обработка на заявката му за избран от него следващ кредит.

За повече информация за кредити, моля свържете се с кредитните ни консултанти на тел. 0700 20 121.

За бързите кредити

Бързи кредити 1 Бързите кредити са все по-популярно и често прилагано решение през последните години, особено от хората, изпитващи спешна нужда от свежи финансови средства. И причините за това са много. Започвайки от сравнително кратките периоди, в рамките на които протичат процедурите по отпускане на бързите кредити, и стигайки до свободата на използването им за най-различни цели. Бързите кредити дават на потребителя удобство и комфорт без аналогия във финансовата сфера. В следващите редове ще видим какви са преимуществата на бързите кредити в сравнение със стандартните такива, които се отпускат от банковите институции.

Предимства на бързите кредити пред банковите заеми

Бързи кредити 2 Неслучайно броят на хората, предпочитащи да вземат бързи кредити пред стандартни такива, се увеличава постоянно. Бързите кредити много по-добре отговарят на личните нужди и предпочитания на потребителите по отношение време на отпускане, достъпност в различните региони и гъвкави условия за изплащане. Нека да обобщим с какво точно бързите кредити превъзхождат традиционните банкови заеми:

 1. Бързина – разбира се, няма как да не започнем с тази характеристика, когато става въпрос за бързи кредити. Тя се отнася както за самата процедура по кандидатстване и одобрение за бързия кредит, така и за отпускането на парите след подписване на съответния договор. При бързите кредити процедурите по кандидатстване и одобрение приключват във възможно най-кратки срокове и не са свързани с предоставянето на купища документи и гаранции. Освен това почти веднага след подписването на договора потребителят може да изтегли съответната сума пари в брой. При банковите заеми обаче нещата стоят по съвсем различен начин. В повечето случаи те се съпровождат с дълги и отегчителни процедури, чийто краен резултат не е напълно ясен. В този смисъл бързите кредити са доста по-добрият вариант за потребителите по отношение сигурността на получаването им и времето, в което това получаване ще стане факт.
 2. Достъпност – що се отнася до териториалния фактор, бързите кредити са доста по-достъпни в сравнение със стандартните такива. И причината за това е много проста. Банките обикновено откриват свои клонове само в по-големите градове. Което означава, че за хората от селата и като цяло от малките населени места вземането на банков заем е съпроводено с ходене до друг град и свързаните с него разходи на време и средства. От друга страна, офисите на фирмите за бързи кредити много по-добре покриват различните региони на страната. Освен това голяма част от фирмите за бързи кредити имат умело създадени партньорски мрежи, позволяващи услугите им да бъдат използвани практически навсякъде. И не на последно място, съществуват изключително удобни за клиента възможности за онлайн кандидатстване за бърз кредит. Благодарение на тези възможности цялата процедура се извършва, без да се налага човек да излиза от собствения си дом.
 3. Без нужда от гаранции – при кандидатстване за стандартен банков заем човек трябва да представи редица гаранции за своята платежоспособност. Започвайки от документи като трудов договор и стигайки до намирането на поръчител, който да гарантира за него. Досегашният опит и кредитна история на потребителя също се преглеждат много внимателно. Избирайки бързите кредити, няма да ви се налага да се притеснявате за подобни неща. При тях процедурата е доста по-опростена и не съдържа излишни формалности. В много случаи дори личната карта ще бъде единственият документ, който ще ви трябва при кандидатстване за бърз кредит.
 4. Гъвкави условия на изплащане - в сравнение със стандартните банкови заеми, бързите кредити предлагат доста по-гъвкави условия на изплащане. Това е особено полезно, ако за потребителя възникнат затруднения или непредвидени ситуации. В такъв случай той може да се свърже със съответната фирма за бързи кредити и да обясни всичко, което е станало. Обикновено със съвместни усилия се съставя алтернативен вариант за изплащане, за да се избегне просрочването на бързия кредит. Възможно е и да бъде позволено на клиентът да внесе единствено дължимата за месеца лихва, а договорът за останалата сума от бързия кредит да се поднови за нов едномесечен период при същите условия.
 5. Възможност за вземане на желаната сума – ако имате нужда от малък заем от порядъка на 100-200 лева, едва ли банките въобще биха се занимавали с вас. По-вероятно е да ви откажат или пък да се опитат да ви убедят да вземете по-голяма сума. При фирмите за бързи кредити обаче такъв проблем не съществува. Обръщайки се към тях, вие ще получите точно сумата, която сте прецененили, че ви е нужна. Сума, покриваща съответните ваши разходи или инвестиции и не представляваща проблем впоследствие, когато трябва да се връща обратно. В допълнение, предоставените ви бързи кредити могат да бъдат използвани за абсолютно всичко. Дали ще ги вложите в даден професионален проект, придобивки за дома или пък мечтаната екскурзия – изборът е изцяло ваш.

Преди теглене на бърз кредит – какво трябва да имате предвид?

Бързи кредити 3 Разбира се, в никакъв случай не трябва да се прибързва при тегленето на бърз кредит. Напротив, всеки аспект от процеса по вземане на бърз кредит е нужно да бъде обмислен много внимателно. Започвайки от избора на фирма за бърз кредит и стигайки до конкретните условия и срокове за връщане. Ето няколко неща, които е добре да вземете под внимание преди тегленето на бърз кредит:

 • избор на фирма за бърз кредит – в момента изключително много фирми на пазара предлагат услугата „бърз кредит“. Всяка от тези фирми си има своите особености по отношение на условия за отпускане на бърз кредит, такси и комисионни, срокове за изплащане и т.н. Така че изберете фирмата за бързи кредити, която в конкретния момент може да отговори най-добре на вашите лични нужди и предпочитания като потребители.
 • адекватна преценка за сумата на бързия кредит – в никакъв случай не бива да се изкушавате да вземате по-големи бързи кредити, отколкото настоящите финансови възможности ви позволяват да изплатите обратно. Това е огромна грешка, която вместо бъдещи преимущества и ползи във финансов план, ще ви донесе единствено повече проблеми и главоболия.
 • намиране на различни отстъпки и промоции – фирмите за бързи кредити предлагат периодични промоционални условия, от които всички потребители могат да се възползват. А ако и преди сте вземали бързи кредити и сте си изплатили навременно и коректно задълженията, възможностите за вас в това отношение са дори още по-големи. Част от компаниите в бранша награждават своите лоялни клиенти със специални отстъпки, които се увеличават с всеки следващ взет бърз кредит.
 • поставяне на реалистични цели – и не на последно място, при вземането на бърз кредит трябва да имате реална представа за това какво е възможно да се постигне чрез него и какво не. Не ви препоръчваме например да се опитвате чрез бързите кредити да разрешавате финансови проблеми, натрупващи се от години. Това не само няма да ви помогне, но може да направи положението, в което се намирате, дори още по-сложно. Бързите кредити са предназначени основно за покриване на текущи разходи и преодоляване по най-лесния възможен начин на моментни затруднения и извънредни ситуации.

Няколко съвета относно изплащането на бързи кредити

Бързи кредити 4 И накрая ще завършим с няколко съвета, които ще ви помогнат за това процесът по изплащане на бързия кредит да протече гладко и безпроблемно. Започвайки от съобразяването на личните ви финанси с вноските по бързия кредит и стигайки до прозрачните и коректни отношения със съответната фирма. Ето какво точно имаме предвид:

 • поставяне на вноските по бързия кредит на първо място – както вече казахме, управлението на личните ви финанси трябва да бъде съобразено изцяло с вноските по бързия кредит, които е нужно да заплащате. В тази връзка добра практика би била след получаване на заплата или друг вид доходи, първо да отделите необходимата сума пари за следващата си вноска по бързия кредит. Едва след това можете да разпределите оставащата част от парите по другите разходни пера.
 • намиране на източници на допълнителни приходи – това също би било доста полезно с оглед на вашето лично спокойствие относно плащанията по бързия кредит. Такива допълните доходи могат да се получат от фрийлансърство, реализиране на лични проекти и извършване на други полезни дейности в свободното време.
 • добра комуникацията с фирмата за бързи кредити – добрата комуникация с фирмата за бързи кредити трябва да е в сила, независимо от конкретния случай. При наличие на извънредни ситуации или неочаквани проблеми с изплащането на бързия кредит, ви съветваме веднага да се свържете със съответната компания. Това ще помогне със съвместни усилия да бъде намерен алтернативен вариант за изплащане на бързия кредит с цел избягване на неговото просрочване.

Бързите кредити от Кредит Инс са най-доброто решение, когато се нуждаете спешно от свежи финансови средства. Изберете Кредит Инс и в замяна ще получите от нашия екип почтеност и коректност, атрактивни условия по самия бърз кредит, както и приятелско отношение и разбиране при възникване на проблеми и извънредни ситуации.

Бързи кредити

За бързите кредити

Предимства на бързите кредити пред банковите заеми

Преди теглене на бърз кредит – какво трябва да имате предвид?

Няколко съвета относно изплащането на бързи кредити

СУМА
200
лева
СРОК
3
месеци
ГПР:
49.7%
Месечна вноска:
72.67 лв.
Сума за връщане:
218 лв.
Дата на връщане:
27.4.2018 г.
вземи кредит сега